måndag 28 juni 2010

Bad och bilkrasch

Igår var vi ock badade! Det var riktigt skönt att få doppa sig efter två varma veckor här i Baku. För åtta manat fick man ett plastbord med stolar till att sitta vid på stranden. Det blåste skönt vid vattnet och vi hade med oss mat och öl och det var riktigt mysigt. Men på vägen dit så fick vi värsta bucklan på bilen. En kille i en annan bil prejade oss, av misstag dock, på vägen inte långt från stranden. Syntes inte ett smack på hans bil men vår blev rätt tillbucklad på ena bakdörren. Som tur var gjorde ingen sig illa eller nåt och killen i den andra bilen lovade att betala för skadorna. Vi mötte upp honom senare på kvällen och dividerade och lämnade bilen.
Men om man bortser från det så var det en riktigt bra dag igår. Vattnet var lite salt men inte värre än att man kunde simma under vattnet med öppna ögonen och fick man lite i munnen kände man att det smakade lite olja. Det var massa folk. Tyvärr hade jag inte med mig min kamera.
Midsommarafton firade vi inte så stort, vi åt jordgubbar och glass nere vid havet bara. Väldigt goda jordgubbar. I lördags hängde vi lite med Camala då bjöd hon oss på typ sill och potatis så lite midsommarstämning fick man allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar