onsdag 26 maj 2010

19 dagar kvar

Nu är det inte länge tills vi åker!
Jag var i Stockholm i helgen på Svenska freds 127-års kongress vilken var rolig, givande och intressant! Det är en så fin förening och det känns bra att vi kom fram till vettiga saker och kunde komma överens.
Och så på måndagen, igår alltså, tog jag en sväng till Azerbajdzjans ambassad på Karlavägen och lämnade in min visumansökan. Så nu är det bara att hoppas att jag får ett visum den första juni som de sa.

onsdag 5 maj 2010

Maj

Nu är tiden på skolan i Tomelilla slut och praktiken börjar närma sig med stormsteg. Jag är tillbaka i Malmö och just nu borde jag egentligen städa min lägenhet istället för att sitta vid datorn. Imorgon kommer lite folk som är intresserade av att hyra min lägenhet från september och kolla på den. Så då måste jag ju ha städat och fint. Just nu är allt bara en enda röra, mina och Pärs kartonger om vartannat. Men det ska nog gå fint att styra upp det här. Jag har redan tömt min garderob och provpackat Bakuväskan. Det gick förvånansvärt lätt faktiskt.
Nu är det bara 5½ vecka kvar tills vi åker. Jag känner mig knappt nervös. Efter vårt Skype-samtal med Annika förra veckan kändes mycket enklare och klarare. Nu måste jag bara läsa in mig på lite saker. Och köpa kvittoblock.
Men nu ska jag städa. Och ställa ner saker i källaren. Och sen ska jag umgås med mina söta nyhemkomna vänner!